VERZUIMKRACHT

Visie

Verzuim begeleiding in elke organisatie is maatwerk, elk individu en elk bedrijf is anders, dit vraagt daarom om een unieke aanpak en daarin zijn we gespecialiseerd. Onze passie is om het verzuim onder controle te brengen en om de inzetbaarheid van de medewerkers te verhogen.

Verzuimkracht ziet de individu als de kern en daaromheen is een cirkel van omstandigheden. Die cirkel proberen we te doorgronden om zo het verzuim te managen en te verlagen op een manier die goed voelt voor de werknemer en de werkgever. De omstandigheden die verzuim veroorzaken zijn namelijk te beïnvloeden en daarop is onze verzuim begeleiding gebaseerd. 

Over Sanne

Sanne heeft verzuimkracht in 2019 opgericht en heeft vanuit haar HRM achtergrond altijd een verantwoordelijkheid gehad voor verzuimmanagement en gedragsbeïnvloeding. Dit heeft Sanne doorgezet in haar werk als interim verzuimcoach/ specialist. En onderbouwd met haar CROV opleiding en geregistreerde coachopleiding. Sanne heeft één doel en dat is het ziekteverzuim verlagen en de regie teruggeven aan de organisatie. Ze gelooft erin dat haar strategisch advies, praktische uitvoering en hands on mentaliteit een cruciale invloed hebben op verzuimreductie.

Over Kim

Kim heeft een achtergrond in de strategische HRM en heeft zich altijd begeven op het snijvlak van  ontwikkeling van mens (gedrag) en organisatie (cultuur).

De afgelopen jaren is haar focus steeds meer komen te liggen op de thema’s: Verbinding, Vitaliteit, en Ondernemen. Haar bedrijf richt zich dan ook op “vanuit verbinding vitaal zijn en ondernemen”.

Ze is gediplomeerd Coach en gelooft dat verbinding de basis is voor het voeren van het goede gesprek.

Over Robbin

Robbin heeft jarenlange ervaring als personal en groepstrainer. Het helpen van mensen om fit, energiek en duurzaam inzetbaar te zijn, is een dagelijkse bezigheid voor hem. Verder is Robbin afgestudeerd HRM professional.

Robbin ziet dagelijks wat goede (sport) begeleiding kan doen met mensen
en is ervan overtuigd dat met de juiste aanpak, fysieke en mentale klachten drastisch kunnen verminderen bij (pedagogisch) medewerkers.